Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

Sote-yrittäjän peruspaketti -webinaarisarja osa 3: Yrittäjän sopimustoiminta

Psykologiliitto yhdessä Akavan Yrittäjien muiden sote-liittojen kanssa (Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit) järjestää webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset.

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaarit tallennetaan, ja ne tulevat jäsenten katsottavaksi myöhemmin. Webinaarit ovat maksuttomia liiton jäsenille.

Yrittäjän sopimustoiminta

Sopiminen ja sopimukset ovat yrittäjän arkea. Mitä esimerkiksi ammatinharjoittajasopimuksessa lukee tai pitäisi lukea? Miten sopimuksista neuvotellaan, ja mihin kannattaa laittaa nimi? Koulutuksessa käydään läpi erilaisia sopimuspohjia käytännönläheisesti.

Sote-liittoihin tulee runsaasti kysymyksiä erilaisista yrittäjän sopimuksista. Liittojen asiantuntijat antavat parhaat vinkit, jotka auttavat yksinyrittäjiä sopimusviidakossa.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Webinaarin linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä