Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

Sote-yrittäjän peruspaketti -webinaarisarja osa 4: Hankintamenetelmät

Psykologiliitto yhdessä Akavan Yrittäjien muiden sote-liittojen kanssa (Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit) järjestää webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset.

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaarit tallennetaan, ja ne tulevat jäsenten katsottavaksi myöhemmin. Webinaarit ovat maksuttomia liiton jäsenille.

Hankintamenetelmät

Sotepalveluiden hankinnassa on useita mahdollisia menettelytapoja. Webinaarissa kerrotaan pääasiat hankintalain mukaisesta hankintamenettelystä, dynaamisesta hankinnasta sekä palvelusetelistä.

Webinaarin pitää Anne Björklund Eversheds Asianajotoimistosta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kilpailu- ja hankintaoikeudellisista toimeksiannoista.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Webinaarin linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä