Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

Sote-yrittäjän peruspaketti -webinaarisarja osa 5: mainonta ja markkinointi

Psykologiliitto yhdessä Akavan Yrittäjien muiden sote-liittojen kanssa (Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit) järjestää webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset.

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaarit tallennetaan, ja ne tulevat jäsenten katsottavaksi myöhemmin. Webinaarit ovat maksuttomia liiton jäsenille.

Mainonta ja markkinointi
Tervetuloa kuulemaan ajankohtaiset markkinoinnin ja mainonnan trendit sekä pohtimaan yhdessä digitaalisen maailman mahdollisuuksia huomioiden sote-alan etiikan ja vastuun. Käymme läpi myös markkinoinnin kanavia ja toimiviksi osoittautuneita tapoja tuottaa markkinointia tämän päivän asiakkaalle. Tule inspiroitumaan ja hakemaan uutta intoa markkinointiin!

Veera Matilainen on palvelumuotoilija, yrityskehittäjä, tuotteistaja, digitaalisen markkinoinnin sekä kaupallistamisen asiantuntija, valmentaja ja mentori Tradenomi, JET (Johtamisen erikoisammattitutkinto), TKEAT (Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto).

Veeralla on laaja kokemus PK-yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on toiminut esimiestehtävissä ja kehittäjänä kasvavissa yrityksissä ja myöhemmin kehittänyt yrittäjänä laajasti eri alojen liiketoimintaa. Veera on tuotteistamisen ja kaupallistamisen ammattilainen. Takana on jo satoja yrityksiä ja tuhansia yrittäjiä tuotteistamisen, kaupallistamisen, palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin saralla. Veeran palautteet ovat erittäin hyviä ja hän on suosittu valmentaja sekä yhteistyökumppani näillä osa-alueilla.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua, osallistuminen tämän linkin kautta.