Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset

klo -

Tavoitteellista digitaalista markkinointia 27.4. klo 16-19 ja 3.5. klo 16-19

Toteutus: verkossa

Koulutuksen kuvaus:

Haluatko kehittyä sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tuotatko jo sisältöä, mutta kaipaat toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta ohjaamaan asiakkaat haluttuun toimintaan? Tai mahdollisesti sosiaalisen median markkinointi sujuu, mutta haluat oppia luomaan tehokasta sisältöä ja kohdentamaan maksetun mainonnan oikealle kohderyhmälle. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista ja Googlesta markkinointikanavana.

Koulutus on parhaimmillaan kokonaisuutena, mutta vois osallistua myös vain toiseen koulutuspäivään.

Kouluttajina toimivat digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset ja yrittäjät Veera Matilainen, Toteutustehdas (www.toteutustehdas.fi) ja Mikko Kauhanen, Adbookers (www.adbookers.fi).

TAVOITTEELLISTA DIGITAALISTA MARKKINOINTIA 1

Koulutuksen sisältö 27.4. klo 16-19 (3h)

Oletko kiinnostunut kehittymään sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tässä koulutuskokonaisuuden ensimmäisessä päivässä pureudumme markkinoinnin tavoitteellisuuteen, suunnitelmallisuuteen ja tutustumme kanaviin ja niiden kulttuureihin sekä sääntöihin. Lisäksi paneudumme orgaaniseen näkyvyyteen ja sisällön kohdentamiseen oikealle kohderyhmälle.

Koulutuksen jälkeen sinulla on pohja tehokkaalle digitaalisen markkinoinnin suunnitelmalle ja intoa kehittyä markkinoijana seuraavalle tasolle.

Koulutuksen runko:

  • Digitaalisen markkinoinnin trendit 2021
  • Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus
  • Suomen suosituimmat kanavat ja niiden kulttuurit
  • Kohdennettu ja vaikuttava sisältö

Kurssi on AKYn jäsenille ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu kurssille tästä: https://forms.office.com/r/mRbdm7G3fQ.

Saat kutsun sähköpostiisi päivää ennen tilaisuutta.

Oikein paljon tervetuloa!