Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset, Webinaarit

klo -

TJS: Näin valmistaudut työ- ja videohaastatteluun

Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Koulutuksessa saat työkaluja siihen, miten tuoda oma osaaminen näkyviin haastattelutilanteissa. Kuulet, millaista on vaikuttava viestintä kasvokkain ja verkossa. Saat käytännön vinkkejä videolla esiintymiseen ja eri videohaastattelualustoihin, sekä itsensä rentouttamiseen.

Kouluttajana toimii viestinnän ja vuorovaikutustaitojen valmentaja Petteri Hynönen (TeM, VTK), joka yhdistää valmennuksessaan viestinnän tutkimustietoa toiminnallisuuteen. Hynösellä on pitkä kokemus ekä yritysten että julkisten organisaatioiden esiintymistaitojen, asiakaspalvelun ja tiimityön kehittämisestä. Petterillä on myös kokemusta erilaisista työpaikkahaastatteluvalmennuksista, jo vuodesta 2001 alkaen.

Koulutus järjestetään Teamsin ja Howspacen kautta, ilmoittautuminen 9.10. mennessä tästä. Lisätietoja löydät TJS:n sivuilta.