Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

Työsopimuksen päättäminen henkilösyillä – missä kulkee työntekijän oikeuksien raja? Webinaari 2

Psykologiliitto tarjoaa jäsenilleen webinaarin työoikeusasioista. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Koulutus toteutetaan kaksi kertaa samanlaisena.

Koulutuksen esittely:
Mikä merkitys on varoituksella ja tuleeko se aina kiistää? Milloin työnantaja voi päättää työsopimuksen henkilöstä johtuvista syistä? Koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti ja oikeustapausten kautta erilaisia henkilöön liittyviä päättämisperusteita kuten kilpaileva toiminta, sopimaton käytös, työstä kieltäytyminen, aikaansaamattomuus ja yhteistyökyvyttömyys, päihteiden käyttö, työkyvyn heikentyminen ja työntekijän toiminta sosiaalisessa mediassa.
Kouluttajana toimii liiton työsuhdeneuvonnan juristi, asianajaja, varatuomari Mika Ojanen, jolla on yli 20 vuoden kokemus työelämän riidoista ja niiden ratkaisuista.

 Ajankohdat:
– Ma 15.4. klo 16.00 – 17.30. Ilmoittauduttava viimeistään keskiviikkona 10.4., tapahtuman oma sivu.
– Ma 29.4. klo 16.00 – 17.30. Ilmoittauduttava viimeistään keskiviikkona 24.4. tästä: webinaari 2.

Huom! kummallekin ajankohdalle on oma ilmoittautumislinkkinsä, joten varmistathan että täytät oikean päivän lomakkeen. Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostitse koulutusta edeltävänä perjantaina.