Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset, Webinaarit

-

Valviran koulutusta yrittäjille: Valvontalain mukaiset uudet rekisteröintiprosessit ja Soteri

Tervetuloa Valviran ja aluehallintovirastojen järjestämiin webinaareihin, jotka käsittelevät valvontalain mukaista rekisteröintiprosessia sekä kertovat tarkemmin uudesta palveluntuottajarekisteri Soterista. Psykologiliitto ja muut Akavan sote-liitot järjestävät aiheesta myöhemmin myös omaa koulutusta, mutta näihin Valviran webinaareihin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki.

Webinaarit pidetään perjantaina 24.11.2023 klo 8.30–15.00 ja perjantaina 1.12.2023 klo 8.30–15.00. Webinaarit pidetään Teamsissä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Webinaarit ovat samansisältöiset, mutta joulukuun (1.12.) webinaarissa on myös ruotsinkielinen puheenvuoro.

Uusi sote-valvontalaki korvaa nykyisin voimassa olevat yksityisestä terveydenhuollosta ja sosiaalihuollosta annetut lait 1.1.2024 alkaen. Lakimuutoksen myötä sekä yksityisiä että julkisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajia koskevat jatkossa samat menettelyt. Valvontalain myötä alkuvuodesta otetaan lisäksi käyttöön uusi Soteri-rekisteri, joka muuttaa palveluntuottajien lupa- ja rekisteröintikäytäntöjä.

Webinaarin osallistumislinkki ja ohjelma Valviran sivulla