Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset

klo -

Yrittäjän henkilöbrändäys

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus löytää avaimet oman osaamisensa esiin tuomiseen ja itsensä brändäämiseen juuri omista lähtökohdista sekä tavoitteista katsottuna. Kouluttajana toimii viestinnän asiantuntija, kymmenen vuotta yritystään Viestintä-Pirittaa luotsannut Piritta Seppälä.

Koulutuksen ohjelma koostuu sekä faktasta että oman tilanteen kehittämiseen keskittyvästä pienimuotoisesta työskentelystä. Vinkkien, esimerkkien ja ideoiden kautta osallistujat pääsevät hahmottelemaan omaa henkilöbrändi- suunnitelmaansa. Suunnitelmapohja toimitetaan osallistujille ennen koulutusta, jolloin myös etäosallistujat voivat hyödyntää tätä osana koulutusta.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm. seuraavia aihepiirejä:

  • Osaamisen esiin tuomisen mahdollisuudet tänä päivänä
  • Henkilöbrändäys – mitä se tarkoittaa?
  • Miten tunnistan omat erityistaitoni ja puen ne kiinnostaviksi sanoiksi, kuviksi ja videoiksi?
  • Sosiaalinen media ja verkko henkilöbrändäyksen ympäristöinä – löydä oikeat kanavat ja tavat
  • Rohkeus avainsanana: uskalla kertoa mitä osaat ja osallistua keskusteluihin
  • Yrittäjän ja ammatinharjoittajan askeleet vahvistaa tunnettuutta oikeissa kohderyhmissä.
  • Näin brändään itseni -askelmerkit ja oman suunnitelman rakentaminen.

Kouluttaja: Piritta Seppälä
Piritta on kokenut ja kysytty viestinnän, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän asiantuntija. Hän on toiminut aihepiirin asiantuntijana vuodesta 2009 lähtien, ja Viestintä-Pirittana maaliskuusta 2010 alkaen. Piritta on työskennellyt useiden järjestöjen, liittojen ja yritysten sekä julkishallinnon organisaatioiden, oppilaitosten ja kaupunkien kanssa auttaen niitä ymmärtämään, suunnittelemaan, ottamaan käyttöön ja kehittämään viestintäänsä verkossa ja sosiaalisessa mediassa.
Piritta on ohjannut organisaatioita analysoimaan ja tulosten pohjalta kehittämään some-toimintaansa konkreettisesti eteenpäin. Hän on auttanut some-linjausten laatimisessa ja päivittämisestä sekä kouluttanut viestintäyksikköjä, johtoryhmiä ja muuta henkilöstöä sosiaalisen median käyttöön tehokkaasti. Lisäksi hän on vetänyt lukuisia käytännön some-palveluiden koulutuksia organisaatioiden henkilöstölle aktivoiden näitä käyttämään sosiaalista mediaa oman työnsä ohessa hyödyllisesti.

Kenelle: Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY – Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Psykologiliitto kuuluu osana AKYyn.

Ilmoittautuminen on avoinna!