Siirry sisältöön

Tule Psykologiliittoon töihin! Etsimme laillistettua psykologia koordinaattoriksi

Etsimme laillistettua psykologia koordinaattoriksi vakinaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on uusi. Koordinaattorin työtä on Psykologiliiton jäsenten ammattineuvonta, erilaisten toimielinten koordinointi sekä edunvalvontatyön tiedonhallinta. Toivomme sinulta kiinnostusta psykologin ammatillisia kysymyksiä ja tutkimustietoa kohtaan sekä proaktiivista, kehittävää työotetta!

Tässä tehtävässä pääset jäsenpalvelun ja ammatillisen edunvalvontatyön etulinjaan. Työtäsi ohjaavat liiton strategiset painopisteet sekä ajankohtaiset ammatilliset asiat ja yhteiskunnalliset tilanteet. Työ tehdään yhdessä ammattiasioista vastaavan psykologin sekä muun asiantuntijatiimin kanssa.

Koordinaattorina työtehtäviisi kuuluu mm.

 • Jäsenten neuvonta puhelimitse ja sähköpostitse ammattiasioissa sekä tähän liittyvä selvittelytyö ja yhteydenpito viranomaisten ym. kanssa
 • Nettisivujen ja jäsenpalveluiden kehittäminen etenkin ammattineuvonnan osalta
 • Sihteerin/koordinaattorin tehtävät erilaisissa toimintaelimissä, kuten testilautakunnassa, Psykologien yhteistyöjärjestö Pyryssä sekä tieteellisessä neuvottelukunnassa
 • Tiedonhankinta ja -hallinta edunvalvontatyön tueksi

Työnkuva ja nimike täsmentyvät rekrytointiprosessin aikana.

Työ sisältää työryhmien toiminnan ja muun järjestötoiminnan rutiineita, mutta mukaan mahtuu myös runsaasti vaihtelua, kehittämistarpeita ja nopeita tilanteita, joten luovuudelle on paljon sijaa. Työ on tärkeää: Pääset vaikuttamaan yhdessä muun tiimin kanssa siihen, että jäsenet saavat tarvitsemaansa apua, tukea ja tietoa. Tavoitteemme on myös, että psykologiasta ja psykologeista on entistä paremmin tarjolla yhteiskunnassa ja psykologin palveluita enemmän saatavilla.

Tehtävä vaatii sinulta itseohjautuvuutta. Teemme paljon etäyhteistyötä myös normaalioloissa. Arvostamme psykologin ammattikäytäntöjen sekä järjestömaailman, ay-kentän ja edunvalvontatyön tuntemusta. Jatko- tai täydennyskoulutus, kuten erikoispsykologikoulutus, psykoterapeuttikoulutus tai tohtorin tutkinto, katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi
 • Kykyä tuottaa laadukasta tekstiä
 • Monipuolisia tiedon hankinnan ja analysoinnin taitoja, kykyä erottaa olennainen suuresta informaatiomäärästä ja hahmottaa liiton edunvalvonnan näkökulma
 • Sujuvia tietotekniikan taitoja
 • Esiintymisvalmiutta ja -taitoja
 • Ripeää ja itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja
 • Palveluhenkisyyttä

Psykologiliiton rentoon työyhteisöön kuuluu 12 henkilöä, ja esimiehenä toimii puheenjohtaja. Kaunis, viihtyisä ja ergonomisesti ajanmukainen toimistomme sijaitsee Punavuoressa kivojen lounaspaikkojen läheisyydessä, ja toimistossa onkin normaaliaikana mahdollisuus yhteisiin kahvi- ja lounashetkiin työtovereiden kanssa. Meillä on liukuva työaika, ja työtä oli jo ennen korona-aikaa mahdollista tehdä osittain myös etänä. Liiton tarjoamat työsuhde-edut ovat hyvät, ja liitto tukee työntekijöidensä ammatillista kehitystä. 

Toivottavasti saamme sinusta uuden kollegan yhteistä työtä tekevään porukkaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Annarilla Ahtola, 040 6877677, annarilla.ahtola@psyli.fi. Puheenjohtajalle voit myös lähettää liuskan mittaisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi yhtenä pdf-tiedostona viimeistään 18.4.2021. Laita viestin otsikoksi ”Hakemus koordinaattoriksi”.

Suomen Psykologiliitto on psykologien ammattijärjestö, joka on perustettu vuonna 1957. Psykologiliitto edistää jäsentensä palkka- ja ammatillisia etuja sekä työllisyyttä. Liitto pyrkii myös vaikuttamaan psykologeja koskevaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja lainsäädäntöön. Tällä hetkellä liitossa on noin 7 600 jäsentä. Lähes 90 prosenttia suomalaisista psykologeista on järjestäytynyt Psykologiliittoon.