Siirry sisältöön

Uusi vieraskolumni ”Mielen päällä” avaa ikkunoita yhteiskuntaan 

Psykologiliitto haluaa tänä vuonna tehdä uudenlaista yhteistyötä mielenterveyden ja hyvinvoinnin alalla toimivien kumppaneiden kanssa. Psykologilehti.fi:n uusi kolumnipaikka Mielen päällä kutsuu kirjoittajiksi mielenterveysasioita lähellä olevia organisaatioita ja psykologeja eri aloilta. Kolumneja julkaistaan kuukausittain. 

Sarjan avaa Mieli ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi, joka kysyy nuorten suulla: Joko se tulevaisuus taas vietiin? Mukaan tänä keväänä ovat lupautuneet myös mm. Helsingin piispa Teemu Laajasalo, Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteeri Milla Kalliomaa, Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä sekä psykologit Kalle Partanen ja Atte Varis.

Vieraskolumneissa ajatuksen riento on vapaa, mutta samalla se on erinomainen tilaisuus tuoda esiin tärkeitä ja ajankohtaisia mielenterveyden ja hyvinvoinnin teemoja kunkin oman organisaation lähtökohdista katseltuna tai yhteiskunnallisella tasolla. Kannattaa siis seurata Mielen päällä -palstaa – ehkä saat oivalluksen tai opit jotain uutta! 

Lue ensimmäinen kolumni