Siirry sisältöön

nettisivut, psyli.fi, verkkosivut

Verkkosivut uudistuvat – jäsen: vaihdathan salasanasi

Psykologiliiton uudet verkkosivut aukeavat syyskuun alussa. Kun kirjaudut Psyli.fi-sivuston jäsenpuolelle ensimmäisen kerran, sinun pitää ensin käydä vaihtamassa salasanasi. Tätä varten saat sähköpostiisi tiistaina 1.9.2020 viestin, jonka lähettäjänä on wordpress@psyli.fi. 

Salasanan vaihto 1.9.2020 alkaen

  1. Etsi 1.9.2020 tullut sähköposti, jonka lähettäjä on wordpress@psyli.fi. Tarkistathan myös roskapostikansion!
  2. Klikkaa sähköpostissa saamaasi salasanan vaihtolinkkiä. 
  3. Käyttäjätunnuksesi on edelleen jäsennumerosi, ja se on muistutuksena myös sähköpostiviestissä. 
  4. Aseta uusi salasana ja tallenna se itsellesi paikkaan, josta löydät sen myöhemminkin.
  5. Valmis! Nyt voit kirjautua sisään psyli.fi- jäsensivustolle käyttäjätunnuksellasi ja uudella salasanallasi.

Toivomme, että kaikki eivät kuormita sivustoa samaan aikaan, joten jos sinulla ei ole erityistä tarvetta jollekin tiedolle, suosittelemme, että odotat ensimmäisen jäsenkirjautumisen kanssa päivän-pari. Salasanan voit kuitenkin vaihtaa jo valmiiksi.

Uudet verkkosivut

Olemme rakentaneet selkeät ja informatiiviset sivut jäsenten käyttöön ja haluamme palvella myös muita psykologin asiantuntemuksesta kiinnostuneita. Periaatteena uusilla verkkosivuilla on avoimuus: tarjoamme mahdollisimman paljon tietoa kaikkien luettavaksi. Uutishuoneeseen on koottu ajankohtaiset asiat; voit lukea liiton uutisia tai vaikkapa tutustua liiton kannanottoihin. 

Jäsenenä voit tarvittaessa kirjautua jäsensivuille, jonne on koottu erityisesti jäsenille räätälöityä ja ammattia koskevaa sisältöä. Jäsensivujen käyttäjätunnuksesi on sama kuin ennenkin (jäsennumero). Salasana pitää vaihtaa sähköpostilinkin kautta ennen ensimmäistä kirjautumista. Pidäthän uuden salasanasi tallessa.

Uusien sivujen avaamisen yhteydessä on syytä varautua lyhyisiin käyttökatkoksiin ja muihin alkukankeuksiin. Tähtäämme tietenkin kerralla valmiiksi, mutta toivomme ymmärrystä, mikäli kaikki toiminnot eivät ole heti täydellisiä. Esimerkiksi Psykologihaku uudistuu kokonaan syksyn aikana, ja siirtymävaiheen aikana sivusto ohjaa vielä vanhaan palveluun. 

Tutustu rauhassa ja ota uudet sivut haltuun. Otamme mielellään palautetta vastaan havaituista korjaus- ja kehityskohteista: viestinta@psyli.fi. Kerrothan viestissäsi tarkasti kohdan, johon viittaat, havaitsemasi pulman ja mahdollisen ratkaisuehdotuksen. Kiitos yhteistyöstä!