Siirry sisältöön

YTHS:ssä uusi luottamusvaltuutettu

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön YTHS:n psykologien luottamusvaltuutettuna on aloittanut psykologi, kognigtiivinen psykoterapeutti Sari Tiula-Alho.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön YTHS:n psykologien luottamusvaltuutettuna on aloittanut psykologi, kognigtiivinen psykoterapeutti Sari Tiula-Alho. Hän on työskennellyt YTHS:ssä neljäntoista vuoden ajan, ensin Espoossa Otaniemen toimipisteessä ja nyt Helsingissä Töölössä. Sari Tiula-Alho toimii tehtävässä Susanna Slaman sijaisena opintovapaan ajan.

Sari Tiula-Alho on
psykologien uusi
luottamusvaltuutettu YTHS:ssä.

Luottamusvaltuutetun tehtävänä on edustaa kaikkia YTHS:ssä eri toimipisteissä työskenteleviä psykologeja neuvoteltaessa työsuhteen ehtoja koskevista asioista työnantajan kanssa. Psykologiliitolla on YTHS:ssä oma työehtosopimus psykologien palkkauksesta ja työajasta.

Luottamusvaltuutetun tehtävä ja oikeudet perustuvat yhteistoimintalakiin ja työsopimuslakiin. Hänellä on oikeus saada tietoja työnantajan toiminnasta ja vaikuttaa työpaikalla tehtäviin ratkaisuihin.

– Ihmisen mieli tarjoaa loputtomasti ihmettelemisen aihetta ja mahdollisuuksia muutokseen. Luottamusvaltuutettuna toivon oppivani siitä taas jotain uutta ja sen myötä osaltani vahvistamaan hyviä työelämän käytäntöjä, pohtii luottamusvaltuutettu Sari Tiula-Alho.